12.10.2015 u 12:27
Saznajte koji je ON horoskopski znak na osnovu izgleda i ponašanja

Ako obratite pažnju na njegov izgled i ponašanje, a on je tipičan predstavnik svog znaka, doći ćete brzo do odgovora.

OVAN

On je visok i sportski građen, a čak i ako nije, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

BIK

Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama lepšeg pola. Plijeni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude "skockan" u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvek ima lijepe manire i kavaljerski pristup.

BLIZANCI

Najčešće je visok i vitak, svetlije kose i večiti dečak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

RAK

Djeluje usporeno i mirno, ali žene osećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumevanje i nježnost. Muškarac Rak može da bude i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i porodici.

LAV

Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gde god da se pojavi, hoda ponosno, djeluje autoritativno, ima lijepu često talasastu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Samouvjeren je, šarmantan, otmjen i detinjast. Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven.

DJEVICA

Ovo je veliki šarmer, nasmijan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli da se oblači ležerno i nosi farmerke nego skupa odela. Sklon je krajnostima, a u razgovoru i raspravama. Obraća pažnju na detalje i ima dobro pamćenje.

VAGA

Ovaj horoskopski znak, pod utjecajem Venere, uvijek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmjenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju na cedilu. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Djeluju uredno i njegovano, uglavnom su svijetlijeg tena i do poznih godina djeluju mladoliko.

ŠKORPIJA

Harizma, seksi imidž, zavodnički osmeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled deluju sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namjere.

STRIJELAC

Uglavnom je krupan, pa može da deluje lijeno i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mjesto. Voli putovanja i provod, djeluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

JARAC

Ima prodoran i pronicljiv pogled, djeluje pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svijetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

VODOLIJA

Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako deluje rasejano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne. Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili neguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umjetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

RIBE

Pogled muškarca Ribe uvek govori više od riječi, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često "neposlušna", crte lica prijatne, a ten nježan. Djeluje energično, mladoliko i voli da se doteruje. Retko kada ostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvek želi da pomogne.

Izvor: 24sata.rs