18.08.2015 u 17:55
BRUTALNI HOROSKOP: Koja 3 horoskopska znaka najviše lažu?
Provjerite jeste li vi među njima
1. Vodolije

Vodolije su vrlo ambicizone i žele da ih ljudi doživljavaju vrijednijim i većim nego što to doista jesu. Iz tog razloga će slagati čak i neke male, banalne stvari, kao što je cijena majice ili da li su doista tako dobri sa ljudima na pozicijama moći. Ponekad su tako dobrim u svojim lažima da i sami povjeruju da je to istina. No strah da ih drugi ne otkriju u njihovim lažima može ih činiti anskioznima.

2. Djevice

Djevice manipulativno lažu o krupnim stvarima kako bi skrenule pažnju na sebe. Obično su to vrlo ozbiljne laži primjerice zdravstvena stanja ili situacije u kojima su one u poziciji žrtve (Djevica uvijek želi da ju netko spašava ili da brine o njima). Film "Gone girl" kao da je rađen o njima. 

3. Blizanci

Iako se čini da svjesno lažu, Blizanci to rade jer su potpuno nesposobni da razlikuju istinu od laži, kao što su nesposobni za vlastitu samospoznaju. Njihovo postojanje se može opisati kao buđenje u sobi punoj ogledala, a oni ne znaju koji je odraz onaj pravi. Zbog toga su nestalni, bipolarni i manični. 
Izvor: Kameleon