26.10.2015 u 15:39
8 slavnih za koje niste znali da su ekstremno religiozni
1. Mark Wahlberg



Mark je katolik koji shvaća svoju religiju toliko ozbiljno da mu je spavaća soba puna križeva, a na setu uvijek ima malu kapelnicu da se moli između snimanja.

2. Mel Gibson



Ovo i nije neko iznenađenje. Reditelj "Pasije Isusa Krista" duboko je odan Crkvi i ne vjeruje da itko može pronaći spas za svoju dušu izvan ove katoličke institucije.

3. Prince



Prince je postao Jehovin svjedok 2001. godine. Čak je kucao ljudima na vrata kako bi širio svoju vjeru. 

4. Richard Gere



Richard je ozbiljan budist. Smatra da se moramo riješiti svoje egocentričnosti ako želimo živjeti punim životom.

5. Madonna



Iako je odgajana kao katolkinja, Madonna je prihvatila Kabalu, mistično staro judaističko učenje. Danas odgaja svoju djecu u duhu ovog učenja.

6. Denzel Washington



"Znam da Isus postoji i svjedočim da je sin Božji. Bio je u mojoj sobi. Osjetio sam ga i rasplakao se kao dijete."-rekao je Denzel.

7. Tina Turner



Tina je postala budistinja i u toj vjeri je pronašla svoj mir. Vjera joj je pomogla da prebrodi nasilje koje je nad njom vršio Ike Turner.

8. Tom Cruise



Tom je vrlo predan scientologiji, zbog čega se slomio njegov brak sa Katie Holmes. Zaprepastio je javnost kada je javno napao svoju kolegicu Brooke Shields što je uzimala antidepresive da prebrodi postporođajnu depresiju. Po njemu, psihijatrija je pseudo znanost koja ubija.





Izvor: Kameleon