21.12.2014 u 11:19
5 razloga zašto mlađi muškarci biraju starije žene
Starije je bolje

1. Zrelost i iskustvo
Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osjećaj komfora, te s njih 'skida' obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađežene sklone su mijenjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva njeguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

2. Faktor zabranjenog voća
Naše društvo još uvijek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije mu partnerice, obrnuta situacija puno je prihvatljivija. No upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za kušanjem novog. Naime tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako imati.

3. Neovisnosti neopterećenost brakom

Većina starijihžena realizirana je u poslovnom ifinancijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze. Muškarci ističu kako se bez pritiska partnerice lakše realiziraju, točnije na ovaj si način uspijevaju odgoditi trenutak preuzimanja odgovornosti. Osim toga, riječ brak, gotovo da starije dame ni ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

4. Smirenost i konkretnost

Poznato je kako muškarci ne vole komplicirati posebice kada je riječ osvakodnevnim sitnicama, starije dame vode se istim. Riječ drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspijevaju ostati smirene i sačuvati energiju za konkretno rješavanje problema.

5. Neosporne vještine u krevetu

Iskustvo je moć znanja, pa je kod prednosti starijih dama važno istaknuti i njihove ljubavne vještine. Sloboda i samouvjerenost presudni su faktori i kod igri pod plahtama, starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno posve opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga muškarcima pored sebe imponira imati takvu dominu kojoj baš oni mogu udovoljiti.

Izvor: dnevnik.hr